Laat hier jouw ervaring met mijn begeleiding achter voor anderen. Jouw e-mailadres zal niet worden getoond en is alleen ter verificatie van de echtheid van je beoordeling. Ook je naam zal niet volledig worden getoond.

Graag hoor ik hoe mijn begeleiding is bevallen. Was het anders dan je verwachtte? Wat viel op? Zou je het anderen aanraden?

4.9
4.9 out of 5 stars (based on 18 reviews)
Excellent94%
Very good6%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Niet geïrriteerd

June 19, 2024

Steeds als iemand me hielp raakten ze geïrriteerd. Tessa niet! en dan was echt heel fijn. Nu durf ik tenminste te zeggen wat ik denk.

Jo

Goed

April 16, 2024

Goed

G G

Goede begeleiding

October 10, 2023

We hebben iets naars meegemaakt en daarna lukte het niet meer om bij te blijven met het huishouden en financiën. Nu gaat het beter.

Jeremy

Fijn!

June 26, 2023

Heel fijne begeleiding. Geen klachten.

Sharon

Heel goed gelukt.

January 3, 2023

Mijn vrouw is erg ziek en ik heb een fysieke beperking. Zo zijn er grote achterstanden ontstaan in ons huis. Het lukte ons niet meer de boel op orde te krijgen. We hadden geen idee dat een professional organizer bestond tot we het op tv zagen. Er was bij ons geen twijfel: Tessa moest het worden!

Ze heeft ons in alle kamers geholpen en echt een andere manier van denken aangeleerd. Alles is nu veel simpeler en makkelijker bij de houden. Nu kunnen we het ondanks onze situatie weer helemaal zelf!

Tony J

Praten en luisteren

July 31, 2022

Wij hebben veel meegemaakt en zitten in een nare situatie. Spullen zijn mijn houvast. Door haar luisterend oor en begrip heb ik toch veel dingen ZONDER SPIJT kunnen loslaten. Dank je wel.

Mevrouw D

Ik raad het aan.

May 16, 2022

Ik vond het heel moeilijk om mijn huis netjes te houden, maar ik heb heel veel geleerd en het is nu niet meer zo moeilijk.

Jasmine

Een heel plezierige steun in de rug

January 10, 2022

Opruimen is nooit mijn ding geweest en dat zag ik ook niet als een probleem. Tot mijn leven door dramatische omstandigheden veranderde en ik er opeens alleen voor stond. Ik was gewend dat bij een verhuizing dat we snel op orde waren. Nu snap ik ook waarom: ik had iemand naast me die snel structuur kon aanbrengen in fysieke chaos en daarom waren we in no-time op orde. Ik dacht “dit kan ik ook” en het tegendeel bleek waar. En toen werd opruimen opeens een groot ding. Mijn alternatief was weggooien en dat kon met veel dingen niet. Dus ik dacht “waarom alleen doormodderen als ik ook hulp kan inroepen.” In een grijs verleden had ik ervaring opgedaan met een professional organizer om ons kantoorarchief te structuren dus ook hier kon het werken. Ik trof op mijn zoektocht Tessa. Zij voelde de urgentie van mijn omstandigheden aan, luisterde naar mijn verhaal en sprong bij. Het was een zegen. Niet zo zeer vanwege de chaos in huis maar vooral om dat steuntje in de rug te geven dat ik er niet alleen voor stond.

Tessa leerde mij twee dingen bij het opruimen en door deze nu toe te passen gaat opruimen een stuk makkelijker, gooi ik niet meer onnodig spullen weg waar ik later spijt van krijg en ben ik trots op het feit dat orde scheppen en bewaren eigenlijk niet moeilijk is. Ik kan dat. Zij leerde mij de focus waardoor het veel makkelijker is geworden. We hebben bergen verzet lijkt het en dat gaat samen effectiever dan alleen.

Dus: wanneer je hulp nodig hebt bij het aanbrengen van structuur en orde in chaos, Tessa is jouw support systeem. Niet aarzelen, gewoon doen!

Caroline V

Eindelijk is mijn huis weer overzichtelijk geworden!

December 23, 2021

Tessa neemt rustig de tijd om samen met mij te kijken welke spullen ik wil bewaren en welke ik weg wil doen. En ze neemt ook nog de tijd om naar mij te luisteren als ik haar vertel wat voor herinneringen er aan bepaalde spullen zitten. Heel fijn! Dank je wel Tessa!

Agnes D

Zonder Tessa was het niet gelukt

November 19, 2021

Onder hoge tijdsdruk mijn schatkamer (zolder) opruimen leek onmogelijk. Met de tips, hulp en emotionele support van Tessa is het toch gelukt. Ik kan het iedereen aanraden.

Annoesjka

Een goede ervaring

October 19, 2021

Mijn man wilde niet, maar ik wel en hij is nu helemaal om. Hij vraagt haar nu om ook in de werkplaats te helpen en het wordt heel mooi.

R B

Prima service!

July 10, 2021

Prettige samenwerking. Raad het iedereen aan.

Joris

Dank je wel.

May 22, 2021

Dank je wel voor je hulp.

G F

Reddende engel

February 7, 2021

Ze was zo geduldig met me en ze wist me altijd weer op te beuren.

mevrouw T

Het was het waard!

February 5, 2021

Ik heb een starters pakket genomen. we hebben de hele zolder opgeruimd en ik heb hele goede tips gekregen.

Heleen

Heel fijn

January 27, 2021

Het was fijn om met iemand te kunnen praten die het niet raar vond hoe mijn huis er uit zag. Soms was het wel een beetje raar gevoel enzo maar het was echt fijn.

Poppetje22

We hebben zo veel werk gedaan

January 3, 2021

Zonder Tessa was het niet gelukt om alles in te pakken voor de verhuizing.

Gerry

Het heeft enorm geholpen

December 12, 2020

Het was helemaal niet wat ik had verwacht. Tessa is zo fijn om mee te praten en ondertussen heeft ze me enorm geholpen om mijn huis weer op orde te krijgen.

Wendy

Theme: Overlay by Kaira
Copyright Tessa de Graaf