Ik ben Tessa en ik moet wat bekennen: mijn huishouden is alles behalve smetteloos en sereen. Hoe kan het ook anders met een man, drie pubers, twee honden en een muildier? En ik vind het heerlijk!

Na mijn medische opleiding aan op de Uithof in Utrecht heb ik jaren als zelfstandige in de zorg gewerkt. Na de geboorte van mijn oudste dochter in 2001 bleek dat ze een verstandelijke beperking heeft. Elk kind heeft behoefte aan duidelijkheid, uitleg en een veilige leeromgeving, maar zij had meer nodig. Zij had een omgeving nodig die voorspelbaar was met veel structuur en duidelijke visuele handvatten. Extra structuur, extra overzicht en extra planning om onverwachte gebeurtenissen te kunnen beperken. Inmiddels is ze uitgegroeid tot een prachtige jongedame die haar eigen structuur en houvast bepaalt en ons daarvoor niet meer nodig heeft.

Door de ervaringen met mijn dochter ben ik geïnteresseerd geraakt in organizing, ben ik weer gaan studeren en heb ik van professional organizing mijn beroep gemaakt. Inmiddels heb ik ook mijn diploma tot Senior Professional Organizer op zak en ben ik geregistreerd MRPO (Master Register Professional Organizer). 

Ik heb in 2019 een contract gesloten met de regio Amersfoort om WMO-zorg te mogen leveren in de regio. Dit betekent dat wanneer je in Soest, Baarn, Bunschoten, Woudenberg, Leusden of Amersfoort woont, en je een indicatie hebt voor WMO begeleiding, ik jou als professional organizer kan begeleiden. Inmiddels in de vraag naar begeleiding door een professional organizer dusdanig dat Clara, Ingrid, Mattie, Ingeborg, Machteld en Saskia mij als onderaannemers zijn komen versterken.

Ook ben ik werkzaam in de particuliere markt. Dat wil zeggen dat ik particulieren en zzp-ers help om weer controle, overzicht en rust in hun leven en hoofd te krijgen.

Theme: Overlay by Kaira
Copyright Tessa de Graaf