Leuk dat je wilt weten wie ik ben! Ik ben Saskia Sidler.

Ik woon sinds kort in Maarssen, maar kom oorspronkelijk uit Vught, Noord-Brabant, en ja, dat hoor je nog aan mijn zachte G ;-).

Na mijn studie Spaanse Taal- en Letterkunde in Utrecht ben ik in de omgeving Utrecht rond blijven hangen en heb ik jarenlang in de Vinex gewoond. Ik werkte o.a. in de farmaceutische congreswereld. Sinds 2011 werk ik als organizer. O.a. door de opleiding tot Senior Professional Organizer heb ik zoveel meer inzichten gekregen in waar mensen mee te maken kunnen krijgen, het heeft mijn blikveld enorm verruimd. Het maakt dat ik probeer zo oordeelloos mogelijk te zijn, en samen met mijn cliënt ga ik op zoek naar wat werkt voor die specifieke persoon. Helpen met keuzes maken. Rust brengen. Zoeken naar overzicht en controle, maar vooral ook naar wat écht belangrijk is. Een luisterend oor zijn. Praktisch advies geven, waar dat gewenst is. En dit alles met een vleug humor.

Voor diverse goede doelen zoals bijvoorbeeld KWF Kankerbestrijding en de Brandwondenstichting ben ik collectant, maar ook loop ik regelmatig met een vuilniszak en een prikker door mijn wijk om zwerfafval op te ruimen. Voor de spullen waar mijn cliënten afstand van doen probeer ik zoveel mogelijk een nieuwe bestemming te vinden. Samen met Ingeborg Koot en andere organizers hebben we de Instagram-pagina Duurzame Organizer.

Verder ben ik lid van de Vrouwelijke Ondernemersvereniging Leidsche Rijn, vind ik lezen, reizen, skiën en koken erg leuk en houd ik er van om langs het strand of in de natuur te wandelen.

Ik werk veel met particuliere cliënten, soms via PGB en er lopen diverse trajecten via de WMO waarbij wijkcoaches meestal het eerste contact leggen.

 

Theme: Overlay by Kaira
Copyright Tessa de Graaf