Ik ben Machteld en help je met veel plezier om orde en overzicht te scheppen in je leven:

  • een opgeruimden fris huis: comfortabel om in te leven
  • je administratie op orde: rekeningen op tijd betaald en elk gewenst document gemakkelijk vinden
  • een haalbare planning en overzichtelijke agenda: tijd voor jezelf

Een opgeruimd leven geeft je rust en ruimte in je hoofd, zodat je tijd en energie overhoudt om aandacht te geven aan wat jij belangrijk vindt.

We gaan samen aan de slag, afgestemd op jouw wensen, situatie en mogelijkheden. Ik ondersteun je met tips en adviezen en help je nieuwe routines aan te leren, zodat je op termijn zelf het overzicht, de rust en de ruimte kan blijven bewaren.

Van nature ben ik een geordend persoon. Organiseren en structureren zijn voor mij vanzelfsprekend. In 2008 kreeg ik echter een burn-out, waarna ik minder goed kon focussen, mijn geheugen slechter werkte en ik prikkelgevoeliger was. Het organiseren en ordenen werd een uitdaging maar óók extra belangrijk om de dingen te kunnen doen die ik graag wilde doen. Hierdoor werd ik me bewust van wat orde en overzicht in je leven opleveren om prettiger en vrijer te leven. Mijn ervaring, kennis, kunde én de nodige humor zet ik nu graag in om mensen te helpen richting een duurzaam opgeruimd leven.

Theme: Overlay by Kaira
Copyright Tessa de Graaf